Întrebări frecvente Freshmatic Max

1. Ce include aparatul Air Wick Freshmatic Max?

Acesta include aparatul automat Air Wick Freshmatic Max, un şurub pentru fixarea pe perete, o rezervă aerosol şi două baterii AA/LR6, împreună cu instrucţiunile.

2. Cât durează, aproximativ, Air Wick Freshmatic Max Aerosol?

Aceasta depinde de setarea aleasă de tine:

  • Nivelul minim: Până la 15 zile
  • Nivelul mediu: Până la 30 de zile
  • Nivelul maxim: până la 60 de zile

3. Câte pulverizări de parfum oferă o rezervă?

Există până la 2.400 de pulverizări de parfum într-o rezervă de 250 ml.

4. Care este beneficiul Air Wick Freshmatic Max Automatic Spray faţă de alte odorizante de cameră?

Air Wick Freshmatic Max asigură, în mod automat, pulverizări constante şi continue de parfum pe parcursul întregii zile, deci obţii acelaşi nivel de parfum de la începutul până la sfârşitul rezervei.

5. Pot regla nivelul de parfum?

Air Wick Freshmatic Max are trei nivele de regare a intensităţii parfumului, minim, mediu şi maxim, astfel poţi avea control asupra nivelului de parfum din încăpere.

6. Unde trebuie să poziţionez aparatul?

Air Wick Freshmatic Max poate fi suspendat pe perete prin fixarea cu şurubul furnizat. Sau poate fi aşezat, pur şi simplu, pe un raft sau pe un dulap. Trebuie aşezat întotdeauna la o înălţime de cel puţin 2 metri deasupra nivelului podelei. Citeşte instrucţiunile înainte de utilizare.

7. Cum ştiu când se descarcă bateriile?

LED-ul verde de la partea frontală a aparatului nu se va mai aprinde şi atunci aparatul nu va mai funcţiona. Bateriile vor dura, în general, pentru 4-5 rezerve variabile.

8. Care este modul corect de a introduce rezerva?

Ţinând, întotdeauna, aparatul îndreptat în altă direcţie decât spre faţa ta, setând aparatul pe „off” (oprit) înainte de a încerca să introduci rezerva. Pentru a deschide aparatul, apasă butonul de la partea superioară şi trage capacul frontal înainte. Introdu rezerva. Pulverizatorul rezervei trebuie orientat către partea frontală a aparatului. Atunci când aparatul este închis, trebuie să vezi orificiul negru al pulverizatorului prin orificiul prin care spray-ul iese din aparat. Selectează nivelul dorit de parfum setând comutatorul la una dintre floricele, de la cea mai mică la cea mai mare şi închide capacul aparatului. Prima pulverizare va avea loc după 15 secunde.

9. Am pornit dispozitivul setând intervalul de timp - de ce nu pulverizează parfum?

Asigură-te că aparatul a fost închis. Apoi asigură-te că duza este îndreptată în direcţia corectă. Atunci când dispozitivul este închis, trebuie să vezi orificiul negru al pulverizatorului prin orificiul prin care spray-ul iese din aparat. Dacă nu poţi vedea orificiul negru al pulverizatorului, este posibil să fi plasat incorect recipientul rezervei de parfum în aparat, cu pulverizatorul îndreptat spre spate. În continuare, verifică dacă mânerul roşu este poziţionat sus. Pentru a identifica mânerul roşu, localizaţi deschiderea unde trebuie să de potrivească pulverizatorul rezervei. Dacă mânerul roşu blochează deschiderea, împinge-l uşor în sus. Dacă în continuare sunt probleme, verifică dacă bateriile sunt poziţionate corect. Atenţie, dacă bateriile nu sunt aşezate corespunzător poziţiilor (+) şi (-) indicate aparatul Freshmatic nu are curent pentru a porni. Dacă led-ul verde nu mai clipeşte este posibil să fie nevoie să inlocuieşti bateriile.

10. Am deschis aparatul si nu este nicio rezervă înăuntru. Există un mâner roşu ce mă împiedică să introduc rezerva de parfum. Ce trebuie să fac?

Pentru a repoziţiona mânerul roşu şi a introduce rezerva de parfum, OPREŞTE APARATUL, apoi împinge mânerul roşu uşor în sus. Acum poţi să introduci rezerva de parfum şi să reporneşti aparatul.

11. De ce Freshmatic-ul meu nu pulverizează niciun parfum?

Dacă nu pulverizează după 15 secunde din momentul pornirii, mută comutatorul din interiorul aparataului, în partea stangă, sus pe poziţia „OFF” (oprit). Scoate rezerva de aerosol şi împinge mânerul roşu în sus. Îndreptă dispozitivul în altă direcţie decât înspre faţa ta. Setează dispozitivul la unul dintre cele 3 nivele de intensitate a parfumului conform nevoilor din casa ta. Atunci când este activat, , timp de o secundă, o lumină verde va indica faptul că dispozitivul funcţionează şi că va pulveriza, după o întârziere de 15 secunde. Dacă lumina verde nu se aprinde, verifică dacă bateriile au fost să corect introduse. Închide capacul din faţă al aparatului şi aşează-l în locul ales, asigurându-te că este fixat bine. Dacă lumina roşie pâlpâie intermitent imediat după introducerea rezervei, a fost detectată o rezervă neaprobată. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon de pe pachet (Reckitt Benckiser).