Întrebări frecvente Freshmatic Max i-motion şi Compact i-motion

1. Care este diferenţa dintre acest produs şi Air Wick Autospray standard?

Senzorul de mişcare – nu numai că acţionează pe parcursul întregii zile cu pulverizări constante de parfum, ci detectează de asemenea mişcarea, oferind parfum suplimentar atunci când este necesar.

2. Înseamnă că va porni ori de câte ori se mişcă ceva?

Nu, autospray-ul a fost proiectat pentru a împiedica pulverizările excesive de parfum într-o perioadă scurtă de timp. După detectarea mişcării, dispozitivul va înjumătăţi setarea de timp pe care ai ales-o pentru următoarele două pulverizări de parfum, apoi revenind la setarea iniţială.

  • Exemplu: setare la interval de 9 minute.
  • Se detectează mişcare – emite o pulverizare de parfum
  • 4,5 minute mai târziu – emite o pulverizare de parfum
  • 4,5 minute mai târziu – emite o pulverizare de parfum
  • Revine la setarea iniţială – emite o pulverizare de parfum la fiecare 9 minute până când se detectează din nou mişcare.

3. De ce Freshmatic-ul meu nu pulverizează deloc parfum?

Dacă nu pulverizează după 15 secunde din momentul pornirii, mută comutatorul din interiorul aparataului, în partea stangă, sus pe poziţia „OFF” (oprit). Scoate rezerva de aerosol şi împinge mânerul roşu în sus. Îndreptă dispozitivul în altă direcţie decât înspre faţa ta. Setează dispozitivul la unul dintre cele 3 nivele de intensitate a parfumului conform nevoilor din casa ta. Atunci când este activat, , timp de o secundă, o lumină verde va indica faptul că dispozitivul funcţionează şi că va pulveriza, după o întârziere de 15 secunde. Dacă lumina verde nu se aprinde, verifică dacă bateriile au fost să corect introduse. Închide capacul din faţă al aparatului şi aşează-l în locul ales, asigurându-te că este fixat bine. Dacă lumina roşie pâlpâie intermitent imediat după introducerea rezervei, a fost detectată o rezervă neaprobată. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon de pe pachet (Reckitt Benckiser).