Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎNAINTE DE A FOLOSI SITE-UL

 

Acești termeni și condiții ("Termenii") sunt termenii în care acest site ("Site-ul") vă este pus la dispoziție ("dvs." / "al dvs."). Accesând acest site sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul.

 

Dați clic pe titlul de mai jos pentru a merge direct la informațiile detaliate pentru fiecare domeniu:

 

1. Informații despre noi

2. Întrebări sau plângeri

3. Dreptul nostru de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală

4. Alte branduri și site-uri Reckitt Benckiser

5. Achiziții

6. Linkuri de pe site-urile noastre

7. Utilizarea site-ului

8. Conținut încărcat de utilizatori

9. Obligațiile dvs. legale

10. Încrederea acordată informațiilor postate

11. Ne putem suspenda sau retrage site-ul

12. Responsabilitatea noastră dacă sunteți un consumator

13. Responsabilitatea noastră dacă sunteți o companie

14. Cum vă utilizăm datele cu caracter personal

15. Schimbări în acești Termeni și Condiții

16. Alți termeni ce vi se pot aplica

17. Generalități

18. Legea și jurisdicția aplicabilă

 

1) INFORMAȚII DESPRE NOI

1.1 Noi suntem RB (HYGIENE HOME) ROMANIA S.R.L. (“noi”/ “nouă”/ “a noastră”), o companie înregistrată în România, iar adresa noastră înregistrată este: B-dul Iancu de Hunedoara nr. 48, Clădirea Crystal Tower, Etaj 12, Sector 1, București, România. Noi suntem o companie Reckitt Bensicker.

 

2) ÎNTREBĂRI SAU PLÂNGERI

2.1 Dacă aveți întrebări, plângeri sau comentarii legate de acest site ne puteți contacta la +40 21 529 6700. Site-ul companiei noastre de la rb.com conține o listă a companiilor noastre locale și detaliile lor de contact.

 

3) DREPTUL NOSTRU DE COPYRIGHT ȘI ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELCTUALĂ

3.1 Utilizarea site-ului și a conținutului său nu vă acordă drepturi în legătură cu niciunul dintre drepturile de proprietate intelectuală sau drepturile conexe, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, drepturile de design, denumirile comerciale, drepturi asupra bazelor de date și drepturile conexe, și nici drepturi asupra know-how-ului ("Drepturi de proprietate intelectuală"), legate de site-ul web. Toate textele, interfețele de utilizator, interfețele vizuale, grafica, ilustrațiile, fotografiile, mărcile comerciale, logo-urile, codul de programare și alte materiale conexe (denumite colectiv "Conținut"), inclusiv dar fără a se limita la designul, dispunerea, structura, selecția, coordonarea, expresia și "aspectul" conținutului aflat pe site sunt deținute sau controlate de noi sau sunt licențiate de noi de la terți deținători de licențe. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

3.2 Nimic din acești Termeni nu reprezintă transferul drepturilor de proprietate intelectuală de la noi la dvs. sau la o terță parte.

3.3 Nu aveți voie să copiați, să reproduceți, să republicați, să descărcați, să postați, să difuzați, să înregistrați, să transmiteți, să exploatați comercial, să editați, să comunicați publicului sau să distribuiți în orice fel conținutul, serviciile, paginile web sau materialele de pe site sau codurile de programare ale elementelor site-ului în alte scopuri decât pentru uz personal. De asemenea, nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, program, algoritm sau metodologie automată sau manuală, sau orice alt proces similar pe orice porțiune a site-ului sau a conținutului. Sub rezerva celor de mai sus, puteți descărca extrase de mici dimensiuni ale acestui conținut pe hard disk în vederea vizualizării, cu condiția să nu se facă decât o singură copie a informațiilor.

3.4 Orice altă utilizare decât cea permisă în conformitate cu această clauză 3 poate fi efectuată numai cu acordul nostru scris și prealabil.

3.5 Nu ne propunem să folosim nicio denumire, logo sau marcă în vreun teritoriu în care nu suntem îndreptățiți să o facem și nu furnizăm sau nu oferim să furnizăm produse și / sau servicii purtând astfel de nume, logo-uri sau mărci pe niciun astfel de teritoriu.

 

4) ALTE BRANDURI ȘI SITE-URI RECKITT BENCKISER

4.1 Toate produsele sau serviciile pe care vi le punem la dispoziție pe sau prin intermediul altor site-uri ale Reckitt Benckiser sau site-uri ale brandurilor noastre (denumite în continuare "site-uri de brand") fac obiectul unor termeni și condiții suplimentare care vă vor fi notificate atunci când accesați site-urile de brand respective.

4.2 Acest site web și site-urile de brand care sunt concepute să furnizeze informații despre produsele noastre de îngrijire a sănătății sau medicamente licențiate nu sunt destinate să ofere consultanță medicală sau instrucțiuni de utilizare, ci doar informații generale care nu ar trebui să fie luate ca o garanție de nicio persoană și în niciun scop. Consultați întotdeauna un medic sau un farmacist în privința tratamentelor și circumstanțelor individuale.

 

5) ACHIZIȚII

5.1 Nimic din site-ul web sau din orice site de brand nu constituie o ofertă pentru a cumpăra sau a vinde produse și / sau servicii în nicio jurisdicție, deoarece site-ul web este furnizat numai în scop informativ. Toate detaliile, descrierile și prețurile, precum și alte informații referitoare la produsele și / sau serviciile care apar pe site sau pe orice site de brand sunt doar de natură generală. Nu garantăm că vreunul dintre produsele și / sau serviciile care apare pe site-ul web sau pe orice site de brand este sau va fi disponibil în locația și ora la care doriți să achiziționați un anumit produs și / sau serviciu.

5.2 Obligațiile noastre, dacă există, cu privire la produse și servicii sunt reglementate numai de acordurile în temeiul cărora sunt furnizate și nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca o modificare a acestor acorduri.

 

6) LINKURI DE PE SITE-UL NOSTRU

6.1 Putem oferi, din când în când, linkuri către alte site-uri (prin publicitate sau altfel). Aceste linkuri sunt furnizate doar pentru facilitarea referinței și pentru confort. Nu controlăm astfel de site-uri ale terților și nu suntem responsabili pentru conținutul acestora. Includerea link-urilor nu implică nici o susținere a materialelor conținute în astfel de site-uri sau nici vreo asociere cu operatorii lor. Sunteți de acord că nu vom participa la nicio tranzacție sau contract cu o terță parte în care dvs. ați putea încheia și nu vom fi răspunzători față de dvs. în ceea ce privește eventualele pierderi sau daune pe care le-ați putea suferi prin utilizarea acestor site-uri web. Sunteți de acord să nu ne implicați în vreo dispută dintre dvs. și terți.

 

7) UTILIZAREA SITE-ULUI

7.1 Sunteți de acord că prin utilizarea site-ului să nu:

7.1.1 utilizați site-ul în orice mod care poate duce la încurajarea, procurarea sau desfășurarea oricărei activități care este infracțională, frauduloasă, ilegală sau interzisă de acești Termeni;

7.1.2 utilizați site-ul în orice alt scop decât uzul personal;

7.1.3 faceți reclamă sau să promovați produse sau servicii proprii sau ale terților, inclusiv prin distribuirea de e-mailuri "spam";

7.1.4 transferați fișiere care conțin viruși, troieni sau se angajează în orice altă activitate dăunătoare site-ului;

7.1.5 creați linkuri către site de pe site-ul unui terț fără acordul nostru scris și prealabil;

7.1.6 accesați sau să încercați să obțineți acces neautorizat la orice conturi de utilizator legate sau asociate cu site-ul sau să penetrați sau să încercați să penetrați măsurile de securitate a site-ului; sau

7.1.7 interferați cu accesul sau utilizarea site-ului de către alte persoane.

 

7.2 Fiecare acces și utilizare a site-ului se face pe propriul dvs. risc și responsabilitate. Ar trebui să folosiți propriul software de protecție antivirus.

7.3 De asemenea, sunteți responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul prin intermediul conexiunii dvs. la internet cunosc acești Termeni și orice alți termeni și condiții aplicabile enumerate în acești Termeni și că aceștia se conformează acestora.

7.4 Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda, restricționa sau anula accesul la acest site (sau la orice parte a acestuia) în orice moment fără notificare, la discreția noastră, dacă credem că ați încălcat oricare dintre restricțiile din acești Termeni.

 

8) CONȚINUT ÎNCĂRCAT DE UTILIZATORI

 

8.1 Conținut încărcat de dvs.:

8.1.1 Prin trimiterea de informații, texte, fotografii, grafice sau alt conținut către noi prin intermediul site-ului, ne acordați dreptul de a utiliza astfel de materiale la discreția noastră, incluzând, fără limitare, editarea, copierea, reproducerea, dezvăluirea, postarea și eliminarea acestor materiale de pe site.

8.1.2 Garantați în legătură cu orice tip de contribuție:

a) că respectă toate legile aplicabile și acești Termeni;

b) că este adevărată, corectă și actualizată în toate privințele și în orice moment (rețineți că puteți solicita să actualizăm sau să corectăm detaliile dvs. personale în orice moment contactând-ne prin intermediul detaliilor de contact [de mai sus / de mai jos]);

c) că toate licențele și / sau aprobările necesare au fost obținute și că aveți dreptul de a aduce o astfel de contribuție; și

d) că dacă nu s-a indicat altfel, nu este confidențială.

și că veți fi responsabili să ne compensați în cazul oricărei încălcări a garanției. Aceasta înseamnă că veți fi responsabili pentru orice pierdere sau daună pe care o suferim ca urmare a încălcării garanției.

8.1.3 Avem dreptul de a îndepărta orice postare făcută pe site-ul nostru.

8.1.4 Sunteți singurul responsabil pentru securizarea și realizarea de copii de backup pentru conținutul dvs.

 

8.2 Conținutul încărcat de alți utilizatori

8.2.1 Acest site poate include informații și materiale încărcate de alți utilizatori ai site-ului, inclusiv în buletine de știri și camere de chat (dacă există). Aceste informații și aceste materiale nu au fost verificate sau aprobate de noi. Opiniile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă opiniile sau valorile noastre.

 

9) OBLIGAȚIILE DVS. LEGALE

9.1 Dumneavoastră confirmați că:

9.1.1 aveți vârsta majoră legală în jurisdicția dvs. sau aveți consimțământul părintelui sau tutorelui dvs. legal; și

9.1.2 veți respecta restricțiile privind utilizarea site-ului așa cum au fost stabilite în acești Termeni.

9.2 Sunteți de acord să ne exonerați de orice pretenție sau daune (inclusiv orice taxe legale legate de o astfel de reclamație sau daune) efectuate de o terță parte în legătură cu orice problemă legată de utilizarea de către dvs. a site-ului, inclusiv orice încălcare sau suspiciune de încălcare a acestor Termeni sau încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

 

10) ÎNCREDEREA ACORDATĂ INFORMAȚIILOR POSTATE

10.1 Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat doar în scop informativ general. Nu are scopul de a fi o consultanță pe care să vă bazați. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale sau de specialitate înainte de a lua sau de a renunța la orice acțiune pe baza conținutului de pe site-ul nostru.

10.2 Deși ne propunem ca site-ul și conținutul acestuia să fie corect în momentul în care un astfel de conținut este încărcat pe site, acesta poate fi modificat și, în măsura permisă de legile și reglementările aplicabile, nu oferim nicio garanție (expresă sau implicită) că informațiile de pe site sau conținutul lor sunt exacte, complete sau actualizate.

10.3 Întreg conținutul și serviciile de pe site-ul web sunt furnizate "așa cum sunt" și "așa cum este disponibil" și, în măsura permisă de legile și reglementările aplicabile, nu oferim garanții de niciun fel.

10.4 Nu suntem obligați să actualizăm nicio informație conținută pe site.

 

11) NE PUTEM SUSPENDA SAU RETRAGE SITE-UL

11.1 În timp ce ne propunem să ne asigurăm că site-ul, conținutul său, orice funcții oferite prin intermediul site-ului și orice informații conținute pe acesta sunt fără erori, fără întreruperi și fără viruși, datorită naturii internetului, nu putem garanta acest lucru.

11.2 Noi nu garantăm că site-ul, sau orice conținut de pe acesta, va fi întotdeauna disponibil sau va fi neîntrerupt și funcțional în permanență. Este posibil să suspendăm, să retragem sau să restricționăm disponibilitatea tuturor sau a oricărei părți a site-ului nostru din motive comerciale și operaționale.

11.3 Accesul la site poate fi suspendat temporar și fără notificare în caz de defecțiune, întreținere sau reparație a sistemului sau din motive rezonabile care nu pot fi controlate de noi.

11.4 Acest site este conceput pentru persoane ce locuiesc în România. Accesul la sau utilizarea site-ului (inclusiv conținutul său, orice funcții sau beneficii oferite prin acesta sau orice informații conținute pe acesta) pot fi interzise prin lege în anumite țări sau jurisdicții. Sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile ale țării din care accesați sau folosiți site-ul web. Nu garantăm faptul că site-ul web (inclusiv conținutul său, orice funcții sau beneficii oferite prin acesta sau orice informație conținută pe acesta) este adecvat sau disponibil pentru utilizarea în locații din afara România.

 

12) RESPONSABILITATEA NOASTRĂ DACĂ SUNTEȚI UN CONSUMATOR

12.1 Vă rugăm să rețineți că furnizăm site-ul doar pentru uz casnic și privat. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru în scopuri comerciale sau de afaceri și nu avem nicio răspundere față de dvs. pentru pierderi de profit, pierderi de afaceri, întreruperi de afaceri sau pierderi de oportunități de afaceri.

12.2 În cazul în care conținutul digital defect furnizat de noi dăunează unui dispozitiv sau unui conținut digital ce vă aparține, și dacă acest lucru este cauzat de fapul că nu am dat dovadă de aptitudini rezonabile, vom repara daunele sau vom plăti compensații. Totuși, nu vom fi răspunzători pentru pagubele pe care le-ați fi putut evita, urmând sfatul nostru de a aplica o actualizare oferită dvs. gratuit sau pentru daunele cauzate de faptul că nu ați respectat corect instrucțiunile de instalare sau de a avea cerințele de sistem minime recomandate de noi.

12.3 Nu vom avea nici o răspundere față de dvs. pentru nicio încălcare a acestor Termeni, cauzată de orice eveniment sau circumstanță care nu poate fi controlată în mod rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, greve, blocări sau alte dispute industriale; defectarea sistemelor sau a accesului la rețea; sau inundații, incendii, explozii sau accidente.

12.4 Fără a ține seamă de orice element contrariu, nu excludem sau limităm în vreun fel raspunderea noastră față de dvs. în cazul în care acest lucru ar fi ilegal (de exemplu, răspunderea pentru moarte sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră sau de fraudă sau denaturare frauduloasă). Nimic din acești Termeni nu vă va restricționa drepturile statutare.

 

13) RESPONSABILITATEA NOASTRĂ DACĂ SUNTEȚI O COMPANIE

13.1 În conformitate cu dispoziția 12.4 și în măsura permisă de legea aplicabilă, excludem orice răspundere (inclusiv răspunderea ofițerilor, directorilor, conducătorilor, membrilor, acționarilor, angajaților, agenților sau consilierilor noștri), indiferent dacă rezultă din contract, este de natură delictuală, ține de nerespectarea obligațiilor legale sau care decurg din sau în legătură cu accesul la sau utilizarea site-ului, chiar dacă este previzibil, incluzând dar fără a se limita la:

13.1.1 pierderile generate de inexactitățile din orice informație sau material din cadrul siteului sau legate de acesta;

13.1.2 pierderi ce nu sunt cauzate de vreo încălcare făcută de noi;

13.1.3 pierderi rezultate din utilizarea sau încrederea acordată site-ului;

13.1.4 pierderi generate de indisponibilitatea site-ului pentru orice motiv;

13.1.5 pierderi generate de orice reprezentare sau declarație făcută pe site;

13.1.6 pierderi rezultate din defecțiuni tehnice ale site-ului sau de materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic;

13.1.7 orice pierdere comercială (inclusiv pierderi de profit, afaceri, venituri, contracte, economii anticipate, date, fond comercial, reputație, cheltuieli inutile, întreruperi de afaceri sau pierderi de oportunități de afaceri); și

13.1.8 orice pierderi indirecte sau pe cale de consecință care nu au fost previzibile atât pentru dvs., cât și pentru noi, atunci când începeți să accesați și să utilizați site-ul.

13.2 În măsura în care este posibil în conformitate cu legislația aplicabilă, excludem toate condițiile implicite, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care se pot aplica pe site-ul nostru sau pe orice conținut de pe acesta.

13.3 Ne veți despăgubi și ne veți compensa pe noi și pe ofițerii, directorii, conducătorii, membrii, angajații, agenții și consilierii noștri pentru orice pierderi, costuri, datorii și cheltuieli (inclusiv onorariile avocaților) ce rezultă sau care au legătură cu:

13.3.1 utilizarea site-ului sau a site-urilor de brand (și a serviciilor și produselor aferente);

13.3.2 încălcarea acestor Termeni;

13.3.3 încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau drepturi a vreunui terț; și sau

13.3.4 utilizarea de către noi a informațiilor dvs.

 

13.4 Fără a ține seamă de orice element contrariu, nu excludem sau limităm în vreun fel raspunderea noastră față de dvs. în cazul în care acest lucru ar fi ilegal (de exemplu, răspunderea pentru moarte sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră sau de fraudă sau denaturare frauduloasă).

 

14) CUM VĂ UTILIZĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

14.1 Ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea și să folosim numai datele personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

14.2 Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate disponibilă la Politica de Confidențialitate și Politica noastră privind Cookie-urile disponibilă la Politica de Cookies pentru mai multe informații despre cum folosim datele dvs. personale și chestiuni aferente.

 

15)  SCHIMBĂRI ÎN ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII

15.1    Căutăm în mod constant modalități de îmbunătățire a acestui site web. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând acești termeni. Toate aceste modificări vor intra în vigoare odată ce au fost postate pe site. Vă rugăm să vă asigurați că revizualizați și revizuiți acești termeni în mod regulat, pentru că vom considera că ați acceptat eventualele modificări dacă veți continua să utilizați site-ul Web după ce postăm modificările acestor Termeni.

 

16) ALȚI TERMENI CE VI SE POT APLICA

16.1 Acești Termeni se referă la următorii termeni suplimentari, care se aplică și în cazul utilizării de către dvs. a site-ului nostru:

16.1.1 Notificarea noastră privind Confidențialitatea Politica de Confidențialitate care explică cum sunt folosite informațiile dvs. personale și care sunt drepturile dvs.

16.1.2 Politica noastră privind Cookie-urile Politica de Cookies, care stabilește informațiile despre cookie-urile de pe site-ul nostru.

16.1.3 Termeni și condiții suplimentare se vor aplica achizițiilor de bunuri sau servicii și anumitor porțiuni sau caracteristici ale site-urilor web sau ale site-urilor de brand, inclusiv concursuri, promoții sau alte caracteristici similare, toți acești termeni făcând parte din acești Termeni prin referință. Vă vom direcționa către termenii și condițiile suplimentare în momentul în care interacționați cu noi și / sau cu brandurile noastre în legătură cu serviciile relevante. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile aplicabile. În cazul în care există un conflict între acești termeni și termenii care se aplică unui serviciu oferit prin intermediul site-ului web sau al altor site-uri de brand, termenii care se aplică acelui serviciu vor avea prioritate în ceea ce privește amploarea acestui conflict.

Fiecare dintre aceste politici, termeni și condiții pot fi modificate din când în când și intră în vigoare imediat după postarea acestor modificări pe site sau în conformitate cu termenii lor (după caz).

 

17) GENERALITĂȚI

17.1 Dacă sunteți o companie, acești termeni conțin întregul acord dintre dvs. și noi în ceea ce privește utilizarea site-ului. Nici o declarație sau indiciu (oral sau scris) care nu sunt cuprinse în acești Termeni (așa cum sunt actualizați din când în când) nu vor fi obligatorii pentru dvs. sau pentru noi.

17.2 Dacă vreo prevedere a acestor Termeni este găsită de o instanță sau de o autoritate de reglementare a fi ilegală, nulă, invalidă sau inaplicabilă, celelalte prevederi vor continua să se aplice și această prevedere va fi înlocuită de o altă prevedere care, fiind valabilă în toate privințele, va avea un efect cât mai apropiat de cel al prevederii înlocuite.

17.3 Acești Termeni nu au intenția de a da drepturi nimănui decât dvs. și nouă (inclusiv oricărora dintre afiliații noștri). Niciunul dintre acești Termeni nu va fi aplicabil de către vreo terță parte, inclusiv (dacă aveți domiciliul în Regatul Unit), orice aplicare prin intermediul Legii Contractelor (Drepturile Terților) din 1999.

17.4 Dacă nu insistăm imediat să faceți ceva ce trebuie să faceți în conformitate cu acești Termeni sau dacă am întârziat să luăm măsuri împotriva dvs. în ceea ce privește încălcarea acestor Termeni, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să faceți aceste lucruri și nu ne va împiedica să luăm măsuri împotriva dvs. la o dată ulterioară.

 

18) LEGEA ȘI JURISDICȚIA APLICABILĂ

18.1 În cazul oricărui diferend între dvs. și noi care rezultă din sau este legat de acești Termeni, se vor aplica prevederile legislației române.

18.2 Curțile din România vor avea jurisdicție exclusivă pentru clarificareacourts shall have exc oricăror dispute (inclusiv dispute sau pretenții non-contractuale) ce pot apărea din sau în legăturî cu acești Termeni.

Acești Termeni au fost actualizați ultima dată în 2018.